Vinduespolering for private

Få professionel hjælp til din vinduespudsning

Er dine vinduer fedtede og snavsede, og trænger de til en grundig vinduespolering? Hvis du leder efter en dygtig og erfaren vinduespudser, der kan udføre arbejdet for dig, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos De Blå Helte ApS pudser vi vinduer for private boligejere, der ikke har enten tiden, lysten eller muligheden for selv at gøre det. Det kan for eksempel være i Esbjerg, Fredericia eller i Kolding, men det kan også være i mange andre nærliggende områder.

Vi lægger vægt på den gode service

Vi er et firma, der lægger utrolig stor vægt på at levere et højt serviceniveau til vores kunder, og derfor kan du selvfølgelig også altid forvente at få en god service, når du vælger at lade os stå for din vinduespolering.

Vi har blandt andet skåret alt det unødvendige fra, og i stedet for bruger vi al den nødvendige tid på at sikre, at dine vinduer skinner om kap med solen. Vi har selvfølgelig alt det nødvendige udstyr, der skal til for at sikre et skinnende rent resultat, og vi kommer altid til den aftalte tid.

Vi prismatcher vores konkurrenter

Kunne du tænke dig en billig pris på din vinduespolering? Hos De Blå Helte ApS tilbyder vi prisgaranti, og vi prismatcher vores konkurrenter, som enten har virksomhedsformen A/S eller ApS, og som har eksisteret i mindst tre år.

Kan du således finde et andet firma, der lever op til ovenstående, som tilbyder en billigere pris på vinduespolering, end vi gør, så matcher vi med andre ord tilbuddet.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du en henvendelse til os?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

127538509_159921512512013_9187501660911588923_n

Co​pyright © 2022 De Blå Helte ApS. Alle rettigheder forbeholdes.

Kontaktoplysninger

De Blå Helte ApS

Gammelby Ringvej 11, 6700 Esbjerg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 72 20 01 43

E-mail: support@deblaahelte.dk